Turn potential into matter.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen de kracht heeft om zijn hoogste potentieel te bereiken. Gedreven door een diep respect voor de natuur om ons heen, helpen we mensen de beste versie van zichzelf te worden door zichzelf te blijven ontdekken. Turn potential into matter.

De verbinder

Marieke

Marieke heeft zich volledig gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap én hoe psychedelica hierbij kan ondersteunen. Zij heeft 20 jaar werkervaring bij verschillende grote organisaties in functies waar samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal stonden. Marieke is een gecertificeerd coach, trainer en psychedelic practitioner. Ze past haar kennis en ervaring toe om anderen te faciliteren bij hun persoonlijke groei. Ze verbindt met mensen, zorgt voor rust en houdt op een unieke manier een spiegel voor om oude patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden te creëren.

Persoonlijke missie

“Het is mijn missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

Psychedelica gaat dieper.

“In mijn werk als coach merkte ik bij mijn klanten, dat vaste denk- en gedragspatronen het moeilijk maken om te veranderen. En dan vooral om die los te laten. Want verandering betekent uit het comfortabele stappen en nieuwe dingen uitproberen. Sommige patronen zitten zo diep, dat praten alleen niet helpt.

Psychedelica helpt om dieper te gaan. Het creëert een helder bewustzijn. Inzichten worden van het onderbewustzijn naar het bewustzijn gebracht en dat maakt het mogelijk om van te leren.

Mijn werk als gecertificeerd coach, persoonlijke ervaring in psychedelica en mijn opleiding tot Psychedelic Practitioner bij Synthesis, komen hier heel mooi in samen.”

De deler

Eric

Eric is 30 jaar succesvol werkzaam geweest als ondernemer in de fruitteelt. Op 23-jarige leeftijd startte hij samen met 3 partners zijn eigen teeltechnisch adviesbureau voor fruittelers in binnen-en buitenland. Samen met een eigen onderzoeksprogramma en proefboomgaarden groeide dit bedrijf uit tot een gerespecteerd en toonaangevend bedrijf in de sector. Het werken met en in de natuur, de bomen, de bodem en zijn klanten geeft hem veel voldoening. Na 30 jaar heel hard werken, met succes, heeft hij heel bewust gekozen voor een andere richting.

Persoonlijke missie

“Het is mijn missie om iedereen die ervoor open staat psychedelica in een veilige setting te laten ervaren om zo dichterbij zichzelf te komen. Dat is wat ik iedereen gun.”

Een nuchtere blik op het leven.

“Na jaren van heel hard werken en meerdere ervaringen met psychedelica heb ik heel bewust gekozen voor een andere richting. Plantmedicijnen zijn voor mij een bijzonder onderdeel van de natuur en laten duidelijk zien hoe krachtig de eenheid is tussen plant en mens.”

Eric wil graag zijn kennis en ervaring delen en dat doet hij door anderen te begeleiden bij psychedelische reizen. Zodat iedereen die hiervoor openstaat kan ervaren om dichterbij zichzelf te komen in een veilige setting. Dat is wat hij iedereen gunt.

Om beter te kunnen begeleiden, heeft hij eerst zelf veel “reiservaring” opgedaan met verschillende plantmedicijnen bij diverse organisaties en veel eigen onderzoek. Zo heeft hij veel ervaring opgedaan en aan zijn eigen proces gewerkt middels een plantmedicijn chakra jaarprogramma.

Voor het begeleiden van anderen is het belangrijk dat je zelf goed uitgelijnd bent en weet wat een ander doormaakt door het eerst zelf te ervaren. Dankzij zijn achtergrond en levenservaring blijft Eric een hele nuchtere blik houden op een wereld die door sommigen als “zweverig” of spiritueel gezien wordt.

“Ik ken zelf de kracht van het medicijn maar al te goed en weet dat dit ook mensen met een nuchtere blik op het leven kan helpen om dichter bij zichzelf, hun gevoel en hun geluk te komen.”

Hij is enorm dankbaar dat hij samen met Marieke hun fijne huis op een mooie plek midden in de Betuwe kan delen met anderen waar een ieder in rust kan werken aan persoonlijke groei.

Onze commitment

North Star Ethics Pledge

Wij werken volgens de North Star Ethics Pledge. Dit is een commitment aan de onderstaande principes voor mensen die professioneel werkzaam zijn op het gebied van psychedelica.

  • Start Within
  • Study the Traditions
  • Build Trust
  • Consider the Gravity
  • Focus on Process
  • Create Equality & Justice
  • Pay it Forward
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.