Turn potential into matter.

Eric en Marieke wonen in een monumentaal rietgedekt pand met de naam “De Tabakschuur”. Een uitzonderlijke plek middenin de natuur, dichtbij de stad waar jij in een veilige, prettige en rustgevende sfeer aan je persoonlijke groei kan werken.

EEN VEILIGE EN GEGRONDE OMGEVING

De Tabaksschuur

Eric en Marieke wonen in een monumentaal rietgedekt pand met de naam “De Tabakschuur”. De gronden rond dit huis zijn uitzonderlijk zanderig voor deze omgeving en het wordt hier ook wel “t Zand” genoemd. Vroeger werd op deze lichte gronden tabak verbouwd. De bladeren werden in het hoge huis gedroogd. Het huis is op een uitzonderlijke lichte fundering gebouwd, omdat het op een kleine zandplaat staat. Vroeger wist men heel goed waar je huizen het beste kon bouwen. Een veilige stevige en gegronde omgeving, net als de waardes die we zo belangrijk vinden voor ons werk.

In deze omgeving werd in de laatste 70 jaar veel fruit geteeld, vooral in de jaren 50-70. Die fruitteelt is nu vrijwel geheel verdwenen. De vader van Eric, Frans, had op deze plek een fruitbedrijf. Zo staan er nog hoogstammen met Goudreinetten, resistente appelrassen, pruimen en peren. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Overal op het terrein zijn plekjes om even alleen te zijn en te genieten van de rust en de natuur. In totaal is het terrein zo’n 10 ha groot.

In april 2022 zijn we begonnen met de verbouwing van een aantal schuren tot een coachingsruimte met slaapgelegenheid. We hebben een vuurplaats voor 10 personen, een yurt en 2 aparte moderne luxe woningen die gebruikt kunnen worden voor meerdaagse retraites of individuele sessies. Een van de vakantiewoningen heeft een aangrenzende aparte coachingsruimte. Dit alles temidden van fruitbomen en een landelijke omgeving. Naar behoefte kan ook gebruik gemaakt worden van onze wellnessfaciliteiten.

Location matters

Bereikbaarheid

Culemborg ligt in de provincie Gelderland, maar op korte afstand van 2 andere provincies. Als je op onze oprit staat sta je op 1 km afstand van de provincie Utrecht (andere kant van de Lek) en op 1 km afstand van die van Zuid-Holland (Westen).

Hoewel de omgeving erg landelijk is, zijn we vlakbij de rand van de stad Culemborg. Culemborg is erg goed bereikbaar per auto via de A2 en het treinstation is slechts 2 km van ons vandaan. We hebben een ruim parkeerterrein.

Ons adres is:

Goilberdingerdijk 37

4105 LB  Culemborg

+31621857036

Nothing else matters.

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.