New Year's Resolutions into matter.

1-op-1

To the Heart of the Matter Program

In ons 1-op-1 traject ‘to the Heart of the Matter’ krijg je inzicht op wat echt belangrijk voor jou is, doorbreek je overbodige patronen en leer je wat je kunt doen om jouw persoonlijke groei te bevorderen. Je leert om vanuit je hart te leven. Je bent bereid om de confrontatie aan te gaan, te werken aan jezelf en echt in jezelf te investeren.

Dit traject begint met een goede voorbereiding door de focus te leggen op de elementen die je in jouw leven zou willen verbeteren. Daarbij zullen ook thema’s voorbij komen die verdere aandacht en verwerking nodig hebben. Vervolgens bieden we je handvatten om zoveel mogelijk uit de psychedelische reis te halen. Na deze reis vindt de integratie plaats door de belangrijkste inzichten te vertalen naar hoe je deze wilt toepassen in het dagelijks leven.

Daarmee creëer jij jouw leven, zoals jij dat voor ogen hebt.

Small group

Discovery Matters
Day Program

 • Dagprogramma van 10 -18 uur
 • Een dag om tot jezelf en je gevoel te komen
 • Even stilstaan en beslissingen te doorvoelen
 • Maximaal 8 deelnemers
 • Laagdrempelige manier om kennis te maken met psychedelica, een discovery

Dit programma is geschikt om even uit de hectiek van het dagelijks bestaan te stappen en tijd voor jezelf te nemen. Goed om de stand van zaken op te maken, tot rust te komen, beslissingen die je moet nemen te doorvoelen of even goed naar je gevoel te luisteren.

De psychedelische dosering die gegeven wordt, zit tussen micro en macro in en is na 4 uur uitgewerkt. In die tijd krijg je de mogelijkheid om in jouw onderbewustzijn rond te kijken en inzichten te krijgen. Deze manier werkt ook heel goed om eerdere opgedane inzichten uit vorige sessies weer helder te krijgen of er op een mooie manier opnieuw mee te verbinden. Geschikt dus voor ervaren ‘reizigers’, maar ook goed voor degene die nog geen ervaring met psychedelica hebben.

Gedurende de dag kun je ervoor kiezen om buiten te zijn, in de yurt of bij het vuur. Vuur staat voor transformatie en kan dus helpen om, na een bepaald inzicht, iets los te laten of te veranderen. De dag wordt samen afgesloten met een lekker, puur en gezonde maaltijd.

Exclusief retreat

New Year’s Resolutions into Matter

Tijdens dit exclusieve 5 daagse retreat geven we nieuwe betekenis aan goede voornemens en begin je bewust en doel gericht aan het nieuwe jaar.

Je kijkt samen met een selecte groep (max. 6 personen) heel gericht naar waar jij nu staat en hoe jij het komende jaar wilt invullen.
In dit retreat maak je vervolgens, 2 psychedelische reizen onder professionele begeleiding, waardoor je diep in je onderbewustzijn duikt, om daar inzichten te krijgen die jou zullen ondersteunen om het komende jaar gebruik te maken van de mogelijkheden die voor jezelf ziet en het benutten van jouw volle potentieel.

Tenslotte integreer je al jouw verkregen inzichten om zo het nieuwe jaar heel bewust op jouw eigen unieke en authentieke manier in te vullen.

Uit de dagelijkse sleur en midden in de natuur, creëren we rust en ruimte zodat jij naar binnen kan keren, om jezelf en jouw potentieel de ruimte te geven en er een mooi jaar van te maken.

Onze commitment

North Star Ethics Pledge

Wij werken volgens de North Star Ethics Pledge. Dit is een commitment aan de onderstaande principes voor mensen die professioneel werkzaam zijn op het gebied van psychedelica.

 • Start Within
 • Study the Traditions
 • Build Trust
 • Consider the Gravity
 • Focus on Process
 • Create Equality & Justice
 • Pay it Forward
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.