1-op-1

To the Heart of the Matter Program

Dit programma is er op gericht om zicht te krijgen op wat dit moment jouw aandacht nodig heeft om persoonlijk te groeien. Je kunt vanuit een aan ander perspectief zicht krijgen op jouw leven, relaties, patronen en/ of blokkades. Hierdoor word je je bewust van wat onbewust een rol speelt of in de weg staat.

Wat het zo waardevol maakt is dat je voelt hoe het is om volledig in contact met jezelf te zijn, zonder blokkades.

Deze sessies worden wereldwijd al toegepast bij traumaverwerking, verslavingsproblematiek, depressiviteit én persoonlijke ontwikkeling. Wij richten ons voornamelijk op persoonlijke ontwikkeling. Voorafgaand zal altijd een screening plaats vinden om te bespreken of dit programma bij jou past.

Voorbereiding

Het programma start met een of meerdere online coaching sessies om te bespreken wat je graag zou willen onderzoeken, verwerken of leren. We doen dit op basis van een door jou vooraf ingevulde vragenlijst. Je krijgt inzicht in het programma en je ontvangt informatie om je goed voor te voorbereiden.

We bespreken hoe we jou zo goed mogelijk kunnen ondersteunen tijdens dit programma om tot waardevolle inzichten te komen die leiden naar persoonlijke groei.

Het programma wordt op maat gemaakt voor jou en kan opgebouwd zijn uit één of meerdere psychedelische reizen en integratiesessies. Voor de reizen bepalen we samen welke dosering van de magic truffels het beste bij jou en de reis die je wilt maken past.

De Psychedelische Reis

De psilocybine krijg je binnen via een thee die gemaakt is van magic truffels. Ongeveer een uur na het drinken van de thee zul je de eerste verandering opmerken en langzaam kom je in een soort droombeeld, jouw onderbewustzijn terecht. Je kunt de sessie gedeeltelijk zelf mentaal sturen, maar je laat het ook gebeuren.

Tijdens de reis, die 4-6 uur duurt, kun je zowel de lichte als de donkere kant ervaren. De lichte kant kan gevoelens van geluk, dankbaarheid en liefde geven en de donkere kant kan spannend, verdrietig of pijnlijk zijn. Als je bereidt bent om je hier voor open te stellen en er goed naar te kijken, zal het je waardevolle inzichten geven die jou persoonlijke groei opleveren.

Wij zorgen voor muziek, geuren en professionele begeleiding gedurende de reis.

De integratie

Na de reis is het belangrijk om rustig weer te landen. Je hebt veel ervaren, gevoeld en beleefd. Het voelt alsof je in een soort sneeuwstorm hebt gezeten waarin alles nog mag neerdalen.

Daarom is het zo fijn om de tijd en ruimte te hebben in ons retreat. Je verblijft in een appartement met alle comfort midden in de natuur. Wij zijn er voor jou wanneer je ons nodig hebt.  

De volgende dag, na het ontbijt, bespreken we jouw eerste inzichten en neem je deze mee naar huis. Het verwerken van deze ervaring is een waardevol proces wat dagen, weken of zelfs maanden kan duren. Waardevol omdat je van alle inzichten kunt leren én groeien.

Het luisteren naar de playlist van de reis, self-care en de integratie gesprekken helpen bij het verwerken van de inzichten en brengen je weer een stap verder in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Dit programma kan natuurlijk aangepast worden naar jouw behoeften bijvoorbeeld door meerdere coachingsgesprekken en/ of reizen aan toe te voegen.

Testimonial

“Dit programma was en is voor mij een natuurlijke en spirituele manier om in dieper contact te komen met mezelf. Elke keer is weer anders, elke keer een andere manier van ontdekking en heling. Voor mij zeker een terugkerend ritueel dat ik iedereen van harte aan kan raden”

Plan een call in

Vind je het fijner om een video call in te plannen? Vul dan hieronder de dag en tijd in en dan zien we elkaar snel.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.