4-daags groepsretreat

Hemelvaartsdag Retreat 9-12 mei

  • 2 psychedelische reizen
  • Retreat met 3 overnachtingen
  • 9-12 mei 2024
  • Aanvang 14.00
  • 1950,-

Tijdens dit 4 daags Hemelvaarts retreat in de lente, staan vernieuwing en groei centraal. Een mooi moment om bewust te onderzoeken wat meer aandacht mag krijgen waardoor je persoonlijk kan groeien.

Prijs is incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor ondernemers

HEMELVAARTS RETREAT

Een retreat gericht op groei en vernieuwing

Tijdens dit retreat besteden we de volle aandacht aan zowel mentale als lichamelijke wellness.

Op donderdag 9 mei starten we om 14.00 uur. Deze dag is bedoeld om lekker tot rust te komen, de groep te leren kennen en jezelf thuis te voelen. We bereiden je voor op de psychedelische reizen maar ook op een nieuwe periode, een nieuw seizoen waarin jij bepaalt wat je aandacht wil geven in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Op dag 2 staat er een vroege, optionele, dauwtrap wandeling op het programma. Na een licht ontbijt en de voorbereiding starten we met de eerste psychedelische reis met een medium dosering psilocybine. Na de reis eten we gezamenlijk en heb je de rust en ruimte om te ontspannen en jouw inzichten te verwerken.

Op dag 3 bespreken we, na het ontbijt, de ervaring van de eerste reis en bereiden we je voor op de tweede reis. Deze reis is met een hogere dosering psilocybine. Nu je weet wat je kunt verwachten is het waardevol om gerichter naar specifieke zaken te kijken. Vooraf is er de mogelijkheid om met een van onze professionele coaches 1 op 1 te sparren.

Op dag 4, zondag 12 mei, hebben we een nabespreking in de groep en werk je aan het bundelen van jouw inzichten zodat je met een gerichte en frisse blik weer verder kunt of aan een nieuwe fase kunt beginnen. We sluiten af met een lekkere brunch en rond 13.00 uur kan iedereen weer naar huis.

De reden dat wij voor twee reizen kiezen is, omdat het naar onze mening, de meeste waardevolle inzichten oplevert. In de tweede reis ga je vaak verder op de inzichten van de eerste reis. Je weet dan wat je kunt verwachten waardoor je makkelijker de verbinding met je onderbewustzijn maakt en specifieker naar zaken kunt kijken.

Gedurende het retreat deel je een kamer (1 pers. kamer is met toeslag mogelijk), je kunt volop genieten van de natuur, je kunt gebruiken maken van de sauna en er is tijd voor ontspanning. We zorgen voor heerlijk gezond en vegetarisch eten.

Dit retreat is een ultiem cadeau voor jezelf zo vlak voor een nieuw seizoen. Door de ontspanning en de inzichten die je opdoet tijdens de twee reizen, ben je volledig met jezelf verbonden. Op die manier creëer je hét moment om helder te krijgen wat jij voor jezelf wenst en voor welke mogelijkheden je kiest. Je maakt gebruik van jouw potentieel.

We zullen met iedere deelnemer voorafgaande aan het retreat een intakegesprek inplannen. Ongeveer een week na het retreat is er een zoom-gesprek met de hele groep en mocht je de behoefte hebben, kun je ook een 1-op-1 nagesprek inplannen.

Psychedelic Retreat

Hemelvaart

Dit 4 daags retreat, wordt gefaciliteerd door Eric & Marieke. 

Hemelvaart heeft een rijke geschiedenis. Binnen het christendom wordt herdacht dat jezus is opgestegen naar de hemel maar hemelvaren is ook een ander woord voor dauwtrappen. Het gebruik van dauwtrappen heeft te maken met het vieren van de opkomst van het nieuwe leven in de natuur. De meibomen die geplant werden, en die het middelpunt waren van het feest, stonden symbool voor persoonlijke groei en de vruchtbaarheid van akkers en vee.

Onze missie

“Het is onze missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

De plek

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.