Maak kennis met psychedelica

Discovery Matters 6 juli

  • Dag programma
  • zaterdag 6 juli 2024
  • 10:00-19:30
  • 275,-

Gedurende deze dag maak je kennis met psychedelica middels een medium dosering. Hiermee stap je uit de hectiek van je dagelijkse bestaan en neem je tijd voor jezelf en verbind je weer met je onderbewustzijn.

Prijs is incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor ondernemers

DICHTERBIJ JEZELF

Een mooie manier om te verbinden

Tijdens deze dag neem je tijd voor jezelf. Een goed moment om de stand van zaken te bekijken, tot rust te komen, beslissingen die je moet nemen te doorvoelen of om goed naar je gevoel te luisteren.

De psychedelische dosering zit tussen micro en macro in en is na 4 uur uitgewerkt. In die tijd krijg je de mogelijkheid om in jouw onderbewustzijn rond te kijken en inzichten te krijgen. Deze manier werkt ook heel goed om opgedane inzichten uit vorige sessies weer helder te krijgen of er op een mooie manier opnieuw mee te verbinden.

Geschikt voor degene die nog geen ervaring met psychedelica hebben maar ook fijn voor ervaren ‘reizigers’.

LAAT LOS EN TRANSFORMEER

Transformatie

Een discovery reis geeft je de mogelijkheid om te relativeren, keuzes te doorvoelen en je intuïtie te versterken. Wat is nu echt belangrijk voor je, wat mag je loslaten en wat vraagt aandacht ? Voor beginners een mooie kennismaking met de kracht van psychedelica en eventueel de opstap naar een deepdive. Voor ervaren reizigers wordt deze reis ook wel gezien als een mentale APK.

Onze missie

“Het is onze missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

De plek

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

Ontdek onze andere events

We zijn ervan overtuigd dat iedereen de kracht heeft om zijn hoogste potentieel te bereiken. Gedreven door een diep respect voor de natuur om ons heen, helpen we mensen de beste versie van zichzelf te worden door zichzelf te blijven ontdekken. Turn potential into matter.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.