DICHTERBIJ JEZELF

Een mooie manier om je met jouw krachtige vrouwelijkheid te verbinden

Tijdens deze dag neem je tijd voor jezelf. Een goed moment om de stand van zaken te bekijken, tot rust te komen, beslissingen die je moet nemen te doorvoelen of om goed naar je gevoel te luisteren.

De psychedelische dosering zit tussen micro en macro in en is na 4 uur uitgewerkt. In die tijd krijg je de mogelijkheid om in jouw onderbewustzijn rond te kijken en inzichten te krijgen. Deze manier werkt ook heel goed om opgedane inzichten uit vorige sessies weer helder te krijgen of er op een mooie manier opnieuw mee te verbinden.

Geschikt voor degene die nog geen ervaring met psychedelica hebben maar ook fijn voor ervaren ‘reizigers’.

LAAT LOS EN TRANSFORMEER

Transformatie

Je kunt ervoor kiezen om buiten te zijn, in de yurt of bij het vuur. Vuur staat voor transformatie en kan dus helpen om, na een bepaald inzicht, iets los te laten of te veranderen. De dag wordt samen afgesloten met een lekkere en gezonde maaltijd.

Onze missie

“Het is onze missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

De plek

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.