2-daags groepsretreat - VOLGEBOEKT

Winter Solstice Retreat 21-22 dec

  • Retreat met 1 overnachting
  • Volgeboekt
  • 21-22 december 2023
  • Aanvang 15.00
  • 650,-

De 21ste december wordt ook wel de 'winter solstice' genoemd; de dag waar we de langste schaduw van het jaar zien als de zon opkomt. Het is een ceremoniële dag, vol van tradities en rituelen. In veel culturen ook een feestdag, met vuur, licht en geluid om de ingeslapen natuurgeesten wakker te maken voor de opmaak van het voorjaar.

Prijs is incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor ondernemers

WINTER SOLSTICE

Een kort retreat voor ervaren reizigers

Op de kortste dag van het jaar, waarop dus de nacht het langste duurt, organiseren we een hele speciale reis. Dit is een reis voor mensen die ervaring hebben met psychedelische reizen.

Gedurende de avond/nacht gaan we de reis maken in plaats van overdag. Het effect van een avond/nacht reis is intens. Dat komt omdat je brein zich door het natuurlijke dag-nacht ritme dichter bij de droomfase bevindt. Hierdoor kun je makkelijker en dieper in je onderbewuste staat komen; daar waar je dichter bij je ware natuur kan komen en de innerlijke rust kunt vinden.

Zo vlak voor de Kerst een mooi moment om te relativeren en tot jezelf te komen.

We maken deze reis met een hoge dosering psilocybine en Caapi, deze combinatie wordt ook wel ‘Psilohuasca’ genoemd.

Het programma start op donderdag rond 15.00 uur en eindigt vrijdag rond 15.00 uur.

Psychedelic Retreat

Winter Solstice

Dit bijzondere retreat, op de 1e dag van de winter, wordt gefaciliteerd door Eric & Marieke. 

Zij hebben dit programma zo samengesteld dat je de rust en ruimte krijgt om jezelf beter te leren kennen, omringd door natuur met comfort en gebruik van wellness. 

Onze missie

“Het is onze missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

De plek

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.