3-daags groepsretreat

Summer Retreat 26-28 juli – internationaal

  • 2 psychedelische reizen
  • Retreat met 2 overnachtingen
  • 26-28 juli 2024
  • Aanvang 10.00
  • 1450,-

Tijdens dit zomer retreat met twee psychedelische reizen staat bewustwording centraal. Je wordt je bewust van wat je meer of minder mag doen/ ervaren om jouw persoonlijke groei te stimuleren. Je krijgt inzichten waar je jezelf tegen houdt en hoe het voelt als je daar aan voorbij gaat, om vanuit mogelijkheden en potentieel te leven.

Prijs is incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor ondernemers

SPRING RETREAT

Een retreat gericht op bewustwording

Dit is een 3 daags cadeau aan jezelf waarbij je kunt genieten van comfort en ontspanning om je helemaal over te kunnen geven aan de twee psilocybine-reizen op vrijdag en zaterdag.

De eerste reis is met een medium dosering waarbij je een mooi begin kan maken door op een zachte manier de thema’s die spelen af te tasten. Deze reis maakt het makkelijker om de volgende dag voorbereid aan de tweede psilocybine reis, met een hoge dosering, te beginnen. Beiden reizen worden verzorgd in de yurt met mooie muziek, sound healing en geuren.

Ervaring heeft ons geleerd dat twee reizen achter elkaar de mooiste combinatie is van mentaal reizen. 

Voorafgaande aan dit retreat is er een individueel online intakegesprek, een online groeps-kennismaking en na het retreat een online nabespreking.

Het programma start op vrijdag 26 juli rond 10.00 uur en eindigt zondag 28 juli rond 13.00 uur. Tijdens dit retreat deel je een kamer (een 1 pers. kamer is mogelijk tegen een extra vergoeding), er wordt voor lekker vegetarisch eten gezorgd, je kunt gebruik maken van de sauna en tot rust komen in de natuur. Alles tijdens dit retreat is erop gericht om je tot rust en nieuwe inzichten te laten komen.

Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld?

SUMMER RETREAT

Exclusief Zomer Retreat

Dit Retreat wordt gefaciliteerd door Eric & Marieke. 

Zij hebben dit programma met veel zorg samengesteld om jou de mogelijkheid te geven om volledig tot rust te komen, je goed voor te bereiden op de reizen en met waardevolle inzichten weer naar huis te gaan. 

Onze missie

“Het is onze missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

De plek

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.