4-daags groepsretreat

Potential into Matter Retreat 5-8 okt

  • Retreat met 3 overnachtingen
  • 5- 8 oktober 2023
  • Aanvang 10.00
  • 1950,-

Tijdens dit herfst retreat met twee psychedelische reizen staat 'Potential into Matter' centraal. Je krijgt inzicht in hoe je jezelf mogelijk belemmert in jouw groei en wat voor mogelijkheden en potentieel daaraan voorbij ligt. Een korte vakantie die je nooit meer zult vergeten.

Prijs is incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor ondernemers

POTENTIAL INTO MATTER

Een retreat gericht op persoonlijke groei

Dit is een 4 daags cadeau aan jezelf waarbij je kunt genieten van comfort en ontspanning om je helemaal over te kunnen geven aan de twee psilocybine-reizen op vrijdag en zaterdag.

De eerste reis is met een medium ‘Discovery’ dosering waarbij je een mooi begin kan maken door op een zachte manier de thema’s die spelen af te tasten. Deze reis maakt het makkelijker om de volgende dag voorbereid aan de tweede psilocybine reis, met een hoge dosering, te beginnen. Beiden reizen worden verzorgd in de yurt met mooie muziek, sound healing en geuren.

Ervaring heeft ons geleerd dat twee reizen achter elkaar de mooiste combinatie is van mentaal reizen. Doordat dit retreat een dag langer duurt dan normaal, is er ook meer tijd voor ontspanning, wellness en begeleiding. Heerlijk in onze mooie natuurlijke omgeving tussen de fruitbomen met lekker en gezond eten.

Voorafgaande aan dit retreat is er een individueel online intakegesprek en na het retreat een online groepsbespreking.

Het programma start op donderdag rond 15.00 uur en eindigt zondag rond 13.00 uur. Alles tijdens dit retreat is erop gericht om je tot rust en nieuwe inzichten te laten komen.

Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld?

Potential into matter

Exclusief Herfst Retreat

Dit Retreat wordt gefaciliteerd door Eric, Marieke & Noor. 

Zij hebben dit programma met veel zorg samengesteld om jou de mogelijkheid te geven om volledig tot rust te komen, je goed voor te bereiden op de reizen en met waardevolle inzichten weer naar huis te gaan. 

Onze missie

“Het is onze missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

De plek

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.