4-daags groepsretreat

New Year Resolutions into Matter

  • 2 psychedelische reizen
  • 3 overnachtingen
  • 3- 6 januari 2024
  • Aanvang 14.00
  • 1950,-

Tijdens dit retreat met twee psychedelische reizen staan jouw doelen en wensen voor het nieuwe jaar centraal. Aan het begin van het jaar is dit een mooi moment om vanuit rust en in verbinding met je onderbewustzijn, alle aandacht te richten op het potentieel dat jij voor jezelf in het nieuwe jaar ziet.

Prijs is incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor ondernemers

NIEUWJAARS RETREAT

Een retreat gericht op het nieuwe jaar

Tijdens dit retreat besteden we de volle aandacht aan zowel mentale als lichamelijke wellness.

Op woensdag 3 januari starten we om 14.00 uur. Deze dag is bedoeld om lekker tot rust te komen, de groep te leren kennen en jezelf thuis te voelen. We bereiden je voor op de eerste reis maar ook op een nieuw jaar waarin alles mogelijk is en open ligt.

Op dag 2 staat er, na een licht ontbijt, een meditatie en vervolgens de eerste reis met een medium dosering psilocybine op het programma. Na deze reis eten we gezamenlijk en heb je de rust en ruimte om te ontspannen en de inzichten te verwerken.

Op dag 3 beginnen we de dag met een meditatie. Na het ontbijt bespreken we de ervaring van de eerste reis en bereiden we je voor op de tweede reis. Deze reis is met een hogere dosering psilocybine, die we in de middag starten.

Op dag 4, zaterdag 5 januari hebben we een nabespreking in de groep en werk je aan het bundelen van jouw inzichten zodat je met een gerichte en frisse blik aan het nieuwe jaar kunt beginnen. We sluiten af met een luxe brunch. Rond 13.00 uur kan iedereen weer naar huis.

De reden dat wij voor twee reizen kiezen is omdat het de meeste waardevolle inzichten oplevert. In de tweede reis ga je vaak verder op de inzichten van de eerste reis. Je kunt dan dieper gaan en je kunt dan een eventuele weerstand makkelijker overbruggen.

Gedurende het hele retreat heb je een privé kamer ter beschikking en is er ruim voldoende tijd voor ontspanning, sauna en 1 op 1 gesprekken. We zorgen voor heerlijk gezond en vegetarisch eten. Voor iedereen is er een fijne ontspanningsmassage van onze holistisch massagetherapeut Ellen ingepland.

Dit retreat is een ultiem cadeau voor jezelf zo aan het begin van het nieuwe jaar. Door de ontspanning en de inzichten die je opdoet tijdens de twee reizen, ben je volledig met jezelf verbonden. Op die manier creëer je hét moment om helder te krijgen wat jij voor jezelf wenst en voor welke mogelijkheden je kiest. Je maakt gebruik van jouw potentieel.

We zullen met iedere deelnemer voorafgaande aan het retreat een intakegesprek inplannen. Een week na het retreat is er een zoom-gesprek met de hele groep en mocht je de behoefte hebben, kun je ook een 1-op-1 nagesprek inplannen.

Psychedelic Retreat

Nieuw jaar

Dit retreat, op de 3e dag van het nieuwe jaar, wordt gefaciliteerd door Eric & Marieke. 

Na alle feestdagen geeft dit programma de tijd en focus om je te richten op de mogelijkheden die je voor jezelf ziet in het nieuwe jaar. Naast de psychedelische reizen is er ruimte voor ontspanning door wellness, meditaties en een massage. Zodat je vanuit rust helder krijgt waar je in het nieuwe jaar aandacht aan wilt geven.

Onze missie

“Het is onze missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

De plek

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.