3-daags groepsretreat

Women Conscious Cannabis Retreat 2-4 aug

  • Cannabis journey
  • Special Collaboration
  • 2- 4 augustus 2024
  • Aanvang 11.30
  • 1750,-

Een bijzondere samenwerking tussen Marieke van der Spek en Jeanine Souren. Jeanine is een bekende psychologe, seksuologe en therapeute. Zij hebben samen dit cannabis retreat gecreëerd voor vrouwen die op zoek zijn naar een transformerende ervaring zonder de intensiteit van traditionele psychedelische reizen.

Prijs is incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor ondernemers

WOMEN’S CONSCIOUS CANNABIS RETREAT

Een veilige plek waar kracht en vrijheid samenkomen

Cannabis kan, in de juiste mindset en omgeving, fungeren als een innerlijke gids. De psychoactieve effecten van cannabis kunnen remmingen helpen oplossen, de zintuiglijke waarneming versterken en de introspectieve verbinding met jezelf verdiepen.

Cannabis kan in feite een verschuiving van ‘Denker’ naar ‘Voeler’ faciliteren, waardoor een diepere, meer intuïtieve verbinding ontstaat, geworteld in de kern. Het ontwaken van vrouwelijke energie tot haar volle potentieel geeft toegang tot creativiteit, empathie en innerlijke wijsheid. Werken vanuit je kern in plaats van alleen maar samenwerken met je hoofd is absoluut een upgrade. Ontdek wat dit voor jou kan betekenen.

Ontdek een subtiele maar effectieve manier om je innerlijke vrijheid te vergroten. Ons programma gaat uit van een weloverwogen benadering van welzijn. Ervaar een veroordelingsvrije zone waar introspectie en emotionele vrijheid elkaar ontmoeten. Ruim de mentale rommel op en concentreer je op innerlijke balans.

Ons retreat combineert het begeleide gebruik van cannabis met welzijnspraktijken zoals ademwerk, meditatie, sound healing en natuurwandelingen.

Het programma bevat het volgende:

Voorbereidingsfase online: 1 x 60 minuten meet and greet

Dag 1: Retreat
Aankomst 12 uur, check in en gezamenlijke lunch
Middagthema: herverbinding met vrouwelijke energie en het verkennen van diepste verlangens, het creëren van een veilige ruimte voor kwetsbaarheid en authenticiteit
Voorbereiding op dag 2: zelfzorg en zelfreflectie
Avond: bewuste natuurwandeling, optioneel wellness-activiteiten

Dag 2: Bewuste Cannabis Ervaring
Ontketen je creativiteit
Gedeelde cannabiservaring in een gecontroleerde omgeving met ademwerk, sound healing en meditatie
Reflecteren, ervaringen delen en emotionele verwerking
Optionele wellness activiteiten

Dag 3: Integratie
Integratiefase: ademwerk, binding
Check-out na de lunch, zodat er tijd is voor reflectie en dankbaarheid voor vertrek

Online integratie: 1 x 60 minuten durende integratiesessie

We hebben wellnesspraktijken zoals canna-ademwerk, sauna, massage en helende klankbaden verweven met begeleide cannabiservaringen in een discrete, gecontroleerde en mindful omgeving.

Deze retraite is niet alleen een ontsnapping, maar ook een kans om in contact te komen met een ondersteunende en versterkende kleine groep van gelijkgestemde vrouwen.

Jouw kans om los te komen van de mentale ruis en met jouw kern te verbinden.

WOMEN’S CONSCIOUS CANNABIS RETREAT

Elevate your escape

Dit retreat in het midden van de zomer is ontworpen en wordt begeleid door Jeanine Souren & Marieke van der Spek.

Weg van de verwachtingen van je professionele en persoonlijke leven, biedt ons retreat een discrete omgeving en een zeldzame kans om het bewuste gebruik van een eeuwenoud plantaardig medicijn te ervaren.

Vrij van stress, tijdsdruk, verantwoordelijkheden en oordelen. Cannabis helpt mentale rommel op te ruimen, zorgt voor een bevrijdende ervaring en bereidt je voor om de wereld na het retreat verfrist tegemoet te treden.

Onze missie

“Het is onze missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

De plek

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.