SPRING RETREAT

Een retreat gericht op bewustwording

Dit is een 3 daags cadeau aan jezelf waarbij je kunt genieten van comfort en ontspanning om je helemaal over te kunnen geven aan de twee psilocybine-reizen op vrijdag en zaterdag.

De eerste reis is met een medium dosering waarbij je een mooi begin kan maken door op een zachte manier de thema’s die spelen af te tasten. Deze reis maakt het makkelijker om de volgende dag voorbereid aan de tweede psilocybine reis, met een hoge dosering, te beginnen. Beiden reizen worden verzorgd in de yurt met mooie muziek, sound healing en geuren.

Ervaring heeft ons geleerd dat twee reizen achter elkaar de mooiste combinatie is van mentaal reizen. 

Voorafgaande aan dit retreat is er een individueel online intakegesprek, een online groeps-kennismaking en na het retreat een online nabespreking.

Het programma start op vrijdag rond 10.00 uur en eindigt zondag rond 13.00 uur. Alles tijdens dit retreat is erop gericht om je tot rust en nieuwe inzichten te laten komen.

Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld?

CONSCIOUS MATTERS

Exclusief Lente Retreat

Dit Retreat wordt gefaciliteerd door Eric & Marieke. 

Zij hebben dit programma met veel zorg samengesteld om jou de mogelijkheid te geven om volledig tot rust te komen, je goed voor te bereiden op de reizen en met waardevolle inzichten weer naar huis te gaan. 

Onze missie

“Het is onze missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

De plek

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

NIEUWJAARS RETREAT

Een retreat gericht op het nieuwe jaar

Tijdens dit retreat besteden we de volle aandacht aan zowel mentale als lichamelijke wellness.

Op woensdag 3 januari starten we om 14.00 uur. Deze dag is bedoeld om lekker tot rust te komen, de groep te leren kennen en jezelf thuis te voelen. We bereiden je voor op de eerste reis maar ook op een nieuw jaar waarin alles mogelijk is en open ligt.

Op dag 2 staat er, na een licht ontbijt, een meditatie en vervolgens de eerste reis met een medium dosering psilocybine op het programma. Na deze reis eten we gezamenlijk en heb je de rust en ruimte om te ontspannen en de inzichten te verwerken.

Op dag 3 beginnen we de dag met een meditatie. Na het ontbijt bespreken we de ervaring van de eerste reis en bereiden we je voor op de tweede reis. Deze reis is met een hogere dosering psilocybine, die we in de middag starten.

Op dag 4, zaterdag 5 januari hebben we een nabespreking in de groep en werk je aan het bundelen van jouw inzichten zodat je met een gerichte en frisse blik aan het nieuwe jaar kunt beginnen. We sluiten af met een luxe brunch. Rond 13.00 uur kan iedereen weer naar huis.

De reden dat wij voor twee reizen kiezen is omdat het de meeste waardevolle inzichten oplevert. In de tweede reis ga je vaak verder op de inzichten van de eerste reis. Je kunt dan dieper gaan en je kunt dan een eventuele weerstand makkelijker overbruggen.

Gedurende het hele retreat heb je een privé kamer ter beschikking en is er ruim voldoende tijd voor ontspanning, sauna en 1 op 1 gesprekken. We zorgen voor heerlijk gezond en vegetarisch eten. Voor iedereen is er een fijne ontspanningsmassage van onze holistisch massagetherapeut Ellen ingepland.

Dit retreat is een ultiem cadeau voor jezelf zo aan het begin van het nieuwe jaar. Door de ontspanning en de inzichten die je opdoet tijdens de twee reizen, ben je volledig met jezelf verbonden. Op die manier creëer je hét moment om helder te krijgen wat jij voor jezelf wenst en voor welke mogelijkheden je kiest. Je maakt gebruik van jouw potentieel.

We zullen met iedere deelnemer voorafgaande aan het retreat een intakegesprek inplannen. Een week na het retreat is er een zoom-gesprek met de hele groep en mocht je de behoefte hebben, kun je ook een 1-op-1 nagesprek inplannen.

Psychedelic Retreat

Nieuw jaar

Dit retreat, op de 3e dag van het nieuwe jaar, wordt gefaciliteerd door Eric & Marieke. 

Na alle feestdagen geeft dit programma de tijd en focus om je te richten op de mogelijkheden die je voor jezelf ziet in het nieuwe jaar. Naast de psychedelische reizen is er ruimte voor ontspanning door wellness, meditaties en een massage. Zodat je vanuit rust helder krijgt waar je in het nieuwe jaar aandacht aan wilt geven.

Onze missie

“Het is onze missie om mensen te begeleiden zodat ze nieuwe inzichten krijgen, dichterbij zichzelf komen en hun eigen mooie en unieke kwaliteiten weer zien. Om zo te zijn wie ze het liefste willen zijn.”

De plek

Rust is een van onze belangrijkste basisbehoeften. We doen er alles aan om een rustgevende ervaring te creëren waar onze mensen blij en energiek van terugkomen. Breng je mind tot rust op onze prachtige plek en vind de helderheid en stilte om je ware zelf te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.