Hoe we ons voorbereiden op een groepsretreat.

Hoe we ons voorbereiden op een 3-daagse groepsretraite

In de dagen voorafgaand aan de retraite kijken we door de ogen van onze gasten naar onze locatie.
Wanneer onze gasten aankomen kunnen ze een beetje nerveus zijn, dus we zorgen voor een rustgevende sfeer, zachte muziek en een persoonlijk tintje in de kamers is. We willen met alles onze gasten zich welkom, comfortabel en veilig laten voelen.

We bereiden ons ook voor door de ogen van onze gasten te kijken wanneer ze in een geestverruimende toestand zijn. Ze kunnen dan overal en in de kleinste details schoonheid zien, zoals de bloemen binnen en buiten, de natuur rondom de yurt, zachte stoffen, bijzondere muziek en heerlijke geuren. Al deze elementen kunnen hun geest en bewustzijn aangenaam kietelen op een zeer zachte en zorgzame manier.

Wij geloven erin dat als je iets bijzonders wilt halen uit een bepaald moment het belangrijk is om extra stil te staan bij wat je gaat doen. Op die manier bereiden wij ons voor op een bijzonder weekend en we vragen onze gasten hetzelfde te doen.
Stil staan kun je doen door bijvoorbeeld wat extra rust te nemen, gezond te eten en toe te leven naar een bijzonder moment. In dit geval een bijzondere kennismaking, de kennismaking met de ware zelf.

Preparation matters.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze avonturen.